Beviljad permission, samverkansmöte och tankar

Efter att jag förra veckan fick min permission avslagen blev jag ganska låg. Under veckan har det varit fortsatt svajigt. Vilket det har varit sedan jag tog bort mina mediciner. Skyller inte allt på det men jag har börjat förstå att det är en stor del. Jag vill trots det inte påbörja med dom igen, inte när jag äntligen kommit fram till att sluta med dom. Tvången kring maten, kring hygien och sådant som ska föras ned på papper har ökat. Det är frustrerande. Jag har varken tagit tabletter eller skurit mig på länge nu, samtidgt mår jag sämre. Jag använder mig av den positiva biten när personalen säger att de är oroliga för mig. "Jag har iaf inte gjort något"
 
Under samverkansmötet som blev lite hastigt och lustigt påkommet samma dag togs det först upp problemen i huset. Jag trodde att jag skulle få skit för att jag inte godkänner ett förlåt, för att jag sa dumma saker och totalt ignorerar någon. Men nej, inte alls faktiskt. Dom stod helt på min sida, likt den andra personalen. Att skitsnack sprids om mig ska jag bara försöka koppla bort, dom flesta vet vem jag är här och att jag inte kan göra ditten och datten (så passande ord T) som denna person påstår. Att sedan få sina problem få upptryckta i ansiktet inför andra tog hårt på mig. När någon gör person angrepp förväntas jag inte att godta något förlåt. Jag fick med mig att jag rakt på sak skulle se igenom personen, det känns skönt, något jag verkligen jobbar på. Vi pratade mat, tvång, aspergern och permission.
 
Ja, ni läste rätt! Imorgon kommer mor o far hit. Vi ska först stuva in lite saker som dom har med sig innan det blir dags för att åka iväg och bara umgås ett dygn. Sparar er detaljer till ett senare inlägg. Ska bli så mysigt och jag är glad för att jag får en permission beviljad. Det gick igenom då dom får ha ansvar för mina mediciner. Planerade kring vad som kunde vara fallgropar men kom fram till att det finns få. Det är enbart ett dygn, dom är med mig och jag får bo i ett eget hotellrum (vilket är mycket bättre än att dela pga mina tvång).


Natalie E    •  

Sara, du är en fantastisk person som INTE skall ta skit! Du har ett hjärta av guld och ger det till rätt personer som förtjänar det. Du är mycket smart, som jag förstått eller märkt så ser/känner du igenom en person direkt om denna är något att satsa på eller inte bry sig om. Jag tror du har svårt att gilla/släppa in nya personer men när du väl gör det så är det med hela ditt hjärta, har jag rätt? Stå på dig! Visa att Sara är tuff och säger ifrån och INTE tar skit.. Kram på dig och hoppas du får en bra tid med dina föräldrar.. Drömde om dig inatt faktiskt :P

Svar: Finaste Natalie❤️ jo du vet ju lite hur jag fungerar. Jag brukar kunna känna från början om det är en ärlig person eller ej. Släpper sällan folk inpå livet. Har framförallt två tjejor här nere som betyder mycket för mig. Det räcker, iaf för min hjärna☺️ hoppas du mår okej!
P.s vilken hemsk mardröm det måste ha varit 😅
Kram Sara
None None

Anonym    •  

Är inriktad behandlingshem frivilliga? Trodde man bara fick permission om man har lpt. Låter inte som ett trevligt ställe när jag läser hur de beter dig mot dig.så elakt att sprida dumma rykten. Stå på dig fina du.

Svar: Jag bor på ett helt fantastisk behandlingshem. Du kan vårdas här både med lpt och utan. Även om du är här frivilligt så sker permission planering med teamet, dom hemifrån och läkare som ska godkänna det (isf i mitt fall). Det går inte att åka hur som helst, speciellt inte när det är svajigt i måendet.

Det som jag skrev handlar om en enskild sak som hände här. Att någon beter sig som skit får man väl nästan räkna med. Som sagt är stället jätte bra, personalen tar ansvar samtidigt som dom ställer krav. Har även funnit underbara vänner här nere!
Kram Sara
None None

Anonym    •  

Okej bra. Hoppas de tar tag i den dumma och inte bara tittar på.kramar

Svar: Det hoppas jag med på:)
None None


Kom ihåg mig?