Smultronstället

Vilken underbar dag jag har haft. Varit på smultronstället med finaste vännen min och innan det har jag umgåtts med andra goa vännen min hemma, ute i solen med hundarna. Dom ringde från behandlingshemmet för att kolla läget. Även far min ringde för att frågafrån jobbet. Det är mycket "i säkerhets skull" just nu men det får väl vara så. Jag har bäddat för det själv.
Ellinore    •  

Underbart att du får ha de här bra stunderna när du kan göra friska saker. Du har kommit så långt, även om jag vet att du också är väldigt sjuk. Det gör mig varm i hjärtat ❤Jag har själv liknande självdestruktiva beteende, och att börja förändras där och hitta nya strategier och färdigheter är mer krävande och och så fruktansvärt svårt att de som inte upplevt de själva aldrig riktigt kan förstå. Jag tror på dig och är tacksam för att jag får följa med på din resa mot ett friskare och mer välmående liv. Många kramar till en riktig fighter!💗

Svar: Tack fina du ❤️ ja det är verkligen ett projekt! Trodde inte det skulle vara så tufft när jag väl bestämt mig som det är men jag antar att så är det väl bara. Stor kram till dig!
None None

Anonym    •  

Jag har läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Var nära vän med T (som gick bort) som jag vet att du med var bekant med från inläggningar. Och så har jag själv haft lång historia inom psykiatrin men är i det närmsta frisk nu.
Jag tycker att det ser ut som att du för första gången är på rätt väg. Jag menar inte att du inte försökt tidigare och menar absolut Inget illa med det. Utan snarare att man inte alltid kan bli frisk under fel förutsättningar, som att vid cancer (ja, du är lika allvarligt sjuk, tyvärr) kanske inte cellgifter gör en frisk medan op + strålning gör det, alla är olika helt enkelt. Jag hoppas du förstår vad jag menar. Ser du hur långt du kommit nu? Gå tillbaka ett halvår och tänk att någon sagt att du ska vara ensam hemma? Eller att du umgåtts med två olika kompisar på en dag? Eller fanns det på världskartan att du hade åkt med en vän till smultronstället frivilligt tidigare? Och dessutom tyckt att det var en underbar dag?
Jag vet att dina tankar komma gå i gång på att "men så lätt var det inte", "det häe och det här klarade jag inte" eller dylikt, men vet du? Det finns alltid men, invändningar osv. De är oviktiga nu. Du är på rätt väg och jag tror du kommer fixa det här den gången. Förutsatt att du vill så kommer du fixa det. Det är extremt jobbigt att bli frisk men i längden är det så mycket jobbigare att vara sjuk.
Börja med att sätta punkt när du gjort något bra eller friskt, utan att lägga till tusen "men". Nu ska du identifiera det positiva och bara det. Alla "men" du ta tag i när du lärt dig identifieringen. För tro mig, det finns tid till det.
Ta hand om dig, och fortsätt kämpa på nu. och jag hoppas att du inte tar illa upp av min kommentar för jag menar verkligen bara att jag vill att du ska bli bättre.

Svar: Åh så himla fint skrivet av dig. Tror att det är L som skriver va? Nej det är som du skriver. Jag skulle aldrig klara av det för bara några månader sedan. Det var så annorlunda då jämfört med nu. Tänk vad ett ställe kan göra med en som person. Helt fantastiskt. Sedan är det väl mitt jobb och min inställning som hjälper till lite också ☺️ återigen. Tack för dina ord💛 kram
None None


Kom ihåg mig?