Permissionen

Då har man avverkat permissionens sista dag här hemma i Norrköping. Imorgon styr jag vägen mot Skåne igen. Det ska faktiskt bli skönt att få komma "hem" och landa. Behöver det nu känner jag. Även om det har varit väldigt bra hemma börjar det ta på krafterna att vara hon som beskriver hur bra allt är nere i Skåne. Hur fantastiskt mycket bättre hon mår och hur härligt det är nere i skåne landet. Det är det ju och jag mår tio gånger bättre än då jag var tvångsinlagd i 10 månader, blev fasthållen och körd i en stol när jag skulle ut. Det är så långt ifrån det nu samtidigt som jag har med mig att det var en knapp vecka sedan jag mådde skit och det gav följder som leder till just det. Ligger i sängen med hunden vid fötterna. Tåget går vid strax innan elva imorgon och sen blir jag upphämtad av två fina vänner i Hässleholm.


Idag har jag varit iväg och fikat med mor, syster, morfar och mormor. Leo har badat och jagat svanar medan jag gjorde allt för att fånga det på bild. Träffade en gammal samtalskontakt vid fiket som gav sitt nya mobilnummer till mig och bad mig höra av mig när jag kom hem nästa gång. Den människan har verkligen hjälpt mig genom åren, helt fantastisk. Det rörde upp en del minnen men samtidigt försöker jag ta mig tillbaka till här och nu, verkligheten. 

Vid fem tiden åkte jag ned till brukshundklubben en lördag likt denna. Träffade mina närmsta hundtränings vänner. Så härligt att få umgås med dom en stund. Dom fick trimma mitt huvud på nya skyltarna inom rallylydnaden. Var verkligen en uppskattad stund med dom! Nu åker jag tillbaka dit jag bott redan bott i två månader.Nathalie    •  

Låter som en väldigt lyckad permission!! 😍

Svar: Ja det blev den verkligen :)
None None

Natalie    •  

Hej finaste Sara!!
Är grymt imponerad av dig som kommit såhär pass långt jämfört med för en eller två månadersedan. Följer dig här och på instagram då jag inte fick vara på din facebook =P Keep going girl .....Kramar Natalie (Heter det nu ;) )

Svar: Fick och fick ;) det var mer att jag försökte ta avstånd från allt det sjuka för att själv kunna bli bättre. Kram Sara
None None


Kom ihåg mig?