Min permission

I torsdag tog jag tåget hem till Norrköping. Blev hämtad på stationen och så styrde vi till det nyinköpta landstället. Vi har haft det så mysigt. Är så glad för att mor o far hitta detta ställe. Jag och syster tog oss ett kvällsdopp innan det blev grillat. Fredagen blev en dag av dåligt


väder. Åskan skrämde mig som vanligt. På kvällen blev det grillad lax. Känns som vi har ätit, ätit och ätit. På det vilat. Lämnar det nu. För en vecka sen hände attacken mot Leo. Nu är han skapligt läkt och kan börja gå promenader igen, ska bli så skönt att komma igång med det igen. 

Idag har jag suttit och ritat en del på morgonen medan mor o far var på årsmöte i föreningen. Lyssnade på musik och sjöng högt ensam i huset. Efter någon timme kom dom hem och vi gick ned till sjön. Tog en sväng ut i skärgården med båten. Blåste så jag och hunden var rejält blöta när vi väl kom tillbaka till båtplatsen. Men det var ändå roligt. Kom hem, åt lunch innan vi åkte iväg till en strutsfarm. Haft en bra permission men nu ska det bli skönt att komma tillbaka till Skåne o landa lite.
Kom ihåg mig?