Andra tillfället och dåligt mående

Gårdagen slutade inget bra alls. Idag har jag först försovit mig, sen sov jag hela förmiddagen innan en personal kom och knacka på. Hon undrade om jag mådde dåligt för att mina närmsta vänner här gör det också. Nummer 1: hon får inte berätta om vad andra har sagt till henne. Nummer 2: jag bor inte på ett behandlingshem för att andra mår dåligt. Sen fråga hon ungefär 4 gånger om hon gjorde rätt, sa rätt saker, om jag är osäker på henne eller om det är hon själv som är osäker. Nej inget förtroende ingivande alls. Sov vidare mellan hundpromenaderna (såklart). Vid halv fyra kom min terapeut och knackade på dörren. Hon ville veta hur det var sedan igår. Vi prata en stund innan jag följde med henne ner till hennes rum.


Gång nummer två av trauma intervjun. Det gick en stund innan vi fick ta en paus. Gick en liten sväng ute innan vi fortsatte. Efter en stund satte hon stopp, sa att jag inte kunde orka mer, hon vet väl om att jag har så svårt att säga det själv. En annan sak vi prata lite snabbt om var det här med exponering (utsätta sig för det som är jobbigt). Hon sa att vi koncentrerar oss på ptsd'n nu och tar det andra sen. Skönt. Orkar inte med mer nu, inte på en gång. Nu under kvällen ringde hon mig för att fråga hur det var samt berätta vad sjuksköterskan sagt. Så tillmötes gående och snäll som förstår när extra stöd behövs. Nu ska jag försöka sova, pyssla med något.
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se